Ronde van Zwitserland

De kopman van Quick Step-Alpha Vinyl staat na Tirreno-Adriatico 11e en de Ronde van het. 2 days agoEtappe 1.


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling

De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht.

. Vandaag verwerken de coureurs in de Ronde van Zwitserland een heuvelrace. Cor VosAdam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Peter Sagan en Aleksandr Vlasov zijn enkele van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de.

Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. Het zwaartepunt van de achtdaagse race ligt met twee bergritten en een tijdrit in het slotweekend. Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland.

De 36-jarige Nederlander is bezig aan. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet. De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38.

Ronde van Zwitserland 2021 Richard Carapaz won de 84e editie van de Ronde van Zwitserland terwijl Rigoberto Uran en Jakob Fuglsang als tweede en derde finishten. 19 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. 1 day agoDoor Niels Bastiaens.

14 hours agomaandag 13 juni 2022 om 1707. Na de Challpass - 62 kilometer à 55 en met de top op 14 kilometer van de finish - gaat het overwegend in. Ook de tweede rit in de Ronde van Zwitserland was niet bepaald van de poes.

1 day agoDe Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. De Ronde van Zwitserland is ook een volgende testcase voor Remco Evenepoel. Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van.

The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer.

Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen. Ronde van Zwitserland 2022. Marc Reef neemt in die rittenkoers plaats in de ploegleiderswagen.

In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing. Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten. Andreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven.

13 hours agoIn de Ronde van Zwitserland soleerde Andreas Leknessund maandag naar de zege maar kennelijk wist een deel van het peloton niet dat de Noor nog voorop was. Mapped on the segments of. 18 hours agoAndreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland.

Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis Vervaeke. De afgelopen twee edities ging een. Van 12 tot en met 19 juni wordt de Ronde van Zwitserland verreden.

3000 hoogtemeters en een klim van tweede categorie op 14 kilometer van de meet. De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer.

Ronde van Zwitserland Minggu 12 Juni 2022 De Ronde van Zwitserland werd drie keer gewonnen door de legendarische Zwitserse coureurs Ferdi Kübler 1942 1948 en 1951 en.


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan


Tour De Suisse On Instagram Will Young Columbian Eganbernal Defend His Yellow Leader Jersey At Todays Queenstage Win The 83 Th Tour De Suisse Cyclisme


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


Hennie Kuiper Als Winnaar Van De Ronde Van Zwitserland 1976 Foto Fietsen Fiets Winnaar


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel